Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mâine, 17 august, vreme instabilă iar temperatura scade

Duminică, vremea se răcorește semnificativ și în regiunile extracarpatice, astfel încât regimul termic de racoareva deveni mai coborât decât normalul perioadei în cea mai mare parte e teritoriului.

Temperaturile maxime se vor situa între 20…21 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 28…29 de grade în sud-est. Vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul și centrul țării, precum și în zona de munte și izolat în rest. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi instabilcondiții de grindină.

În Oltenița vremea va fi instabilă, iar temperatura scade accentuat, astfel încât temperatura maximă va fi de 25…26 de grade C. Norii acoperă cerul și lasă averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

44 + = 53

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie