Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Mâine 26 iulie vremea continuă să se încălzească

Sâmbătă, 26 iulie 2014, vremea va continua să se încălzească, iar în regiunile estice și sud-estice va fi călduroasă în orele amiezii.

Prognoza meteo 26 Iulie 2014

Cerul va fi variabil în sud-est, dar va prezenta înnorări temporar accentuate în celelalte regiuni și, mai ales după-amiaza și seara, local vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și, posibil, intensificări trecătoare ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea continentală, iar temperaturile minime se vor încadra, în general, între 14 și 23 de grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, vântul va bate cu 4 m/s, dinspre NE, iar maxima zilei va atinge 28°C.

În Oltenița vremea va deveni călduroasă în orele amiezii, când se va înregistra o maximă termică de 33…34 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în a doua parte a zilei, când vor fi condiții pentru averse slabe și, posibil, descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 19…20 de grade.    Pictogram_RO_20140726 (1) Credit: meteoblue.com, wetteronline.de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

96 − 89 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie