Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 14 octombrie vreme predominant frumoasă și caldă

Marți 14 octombrie 2014, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă.

Vreme_frumoasa_Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în nord-vestul țării, unde izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua slab. Îndeosebi dimineața și noaptea, se va semnala ceață sau nebulozitate joasă, local în est și izolat în sud și centru. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade pe litoral și 27 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice. Temperaturile minime se vor încadra între 3 grade în depresiuni și 15…16 grade în Dealurile de Vest. Toamna culori

În Oltenița, vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi mai mult senin, dar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 37 = 47

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie