Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți, 16 septembrie, vreme frumoasă

Marți, 16 septembrie, vremea va fi în general frumoasă.

ApusCerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare îndeosebi la munte și în regiunile sudice, unde, izolat, vor fi ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sud-estul țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20…21 de grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 27 de grade în nord-vest și centru, iar cele minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiuni, spre 2…3 grade.fericire vara

În Oltenița, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

91 − 89 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie