Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți, 19 august, vremea rămâne frumoasă

Marți, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor.

prognoza varaAproape niciun nor nu se arată pe cer, iar vântul este destul de liniştit. Doar razlet in nord-vest si zona de munte vom avea innorari cu sanse slabe de precipitatii.

Sunt anunţate maxime termice de la 26 de grade în nord şi centru, până la 32 de grade în extremitatea de sud a ţării.meteo

Vremea în Oltenița, marţi, 19 august 2014  va rămâne frumoasă, cu soare din belşug, vânt domol şi 30-31 de grade la umbră în orele amiezii. Minimele vor ajunge până la 14 grade C, pe timpul nopţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

34 − = 29

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie