Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 2 septembrie vreme deosebit de caldă

Marți, 2 septembrie 2014, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și în cursul nopții în sudul și sud-vestul teritoriului și în zona vreme de septembriemontană aferentă, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va prezenta intensificări temporare îndeosebi în sudul, sud-vestul, centrul țării și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 32 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 9 grade.

În Oltenița, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabilla apa, cu înnorări noaptea, când vor fi condiții de ploi de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar cea minimă de 17…18 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 23 = 27

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie