Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 23 septembrie vremea se răcește

Marți, 23 septembrie 2014, vremea se va răci.

PloaieValorile termice se vor situa sub mediile climatologice specifice în ultima decadă a lunii septembrie; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 19 grade, iar cele minime se vor încadra între 3 și 11 grade. Vor fi înnorări și ploi în cea mai mare parte a țării, iar local cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea zonelor. Seara

În Oltenița, vremea se va răci accentuat, astfel că temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei, când temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 4

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie