Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți, 26 august vom avea o vreme frumoasă și maxime până la 30 de grade

MARŢI, 26 august 2014

soare 3Vremea se va încălzi faţă de ziua anterioară, astfel că maximele termice vor fi cuprinse între 22 şi 31 de grade. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile minime se vor încadra între 10 şi 18 grade, uşor mai scăzute în depresiuni, dar şi mai ridicate pe litoral.
În cea mai mare parte a zilei vremea va fi în general frumoasă, cu cerul variabil, dar spre seară în vest și în nord-vest norii se adună și lasă ceva averse însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului, de scurtă durată însă.copil-vara

În Oltenița vremea e frumoasă și mai caldă decât luni, cu cer variabil și vânt în general domol. După-amiaza vine cu maxime de 29, 30 grade la umbră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + = 14

Editorial

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie