Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Măsuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru o minivacanță de 1 mai sigură

Peste 400 de polițiști sunt la serviciu, pe toată perioada minivacanței de 1 mai, pentru siguranța tuturor celor care participă la evenimente, și pentru supravegherea și fluidizarea traficului rutier pe principalele căi spre/dinspre staţiunile turistice şi litoral, precum şi spre punctele de trecere a frontierei.

Pe perioada minivacanței de 1 mai, polițiștii s-au organizat astfel încât cei care vor merge pe litoral, în staţiunile montane sau în alte zone de agrement, să fie permanent în siguranță.

Se preconizează creșterea valorilor de trafic la începutul și la sfârșitul minivacanței, întrucât majoritatea oamenilor vor profita de aceste zile libere pentru a pleca în zonele de recreere.

Pentru prevenirea faptelor antisociale și intervenția la evenimente, în această perioadă, vor fi organizate patrule de siguranţă publică, dintre care 92 pedestre şi 185 auto.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea accidentelor rutiere, aproximativ 100 de poliţiştii de la rutieră, sprijiniţi de cei de la ordine publică, vor acționa pe drumurile județene și naţionale și vor utiliza, zilnic, 4 aparate radar, pentru a-i descuraja şi sancţiona pe cei care nu respectă regimul legal de viteză.

 

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie