Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 1 octombrie vreme frumoasă

Miercuri, 1 octombrie, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în nordul și estul țării, iar noaptea mai ales în vest, centru și nord, însă doar pe arii restrânse va ploua slab, îndeosebi în nord și la munte.

Toamna 4Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și 25 de grade, izolat, în jumătatea de sud-vest a țării, iar cele minime se vor situa între 5…6 grade în depresiuni și 14…15 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

soareÎn Oltenița vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul nopții, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 82 = 92

Editorial

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect ați sau a-ți (vorbit, înțeles, etc.)? Omofonele aţi si a-ţi se …
Corespondenta la redactie