Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 10 septembrie zi senină cu temperaturi de 30, 31 de grade

Miercuri, în regiunile intracarpatice și la munte vor fi înnorări temporare și, mai ales ziua, pe arii restrânse va ploua vreme (1)slab.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice se vor menține mai ridicate decât cele normale pentru această dată, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra între 7 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 20 de grade pe litoral.soare simpatic

În Oltenița, vremea se va fi menține frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar minima de 14…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 5 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie