Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 13 august vreme caniculara in special dupa amiaza

Vremea va fi in continuare calduroasa, caniculara in orele amiezii in zonele de campie si de podis.

Prognoza meteo 13 August 2014

Cerul va fi variabil spre senin, dar cu unele innorari si pe arii restranse ploi slabe de scurta durata, insotite de fenomene electrice, dupa-amiaza si seara la munte, iar noaptea si in nord-vestul teritoriului. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si in regiunile vestice, dar de scurta durata si in timpul ploilor.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 31 si 37 de grade, iar indicele temperatura – umezeala (ITU) va depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic in Campia de Vest, Campia Romana, cea mai mare parte a Dobrogei si local in celelalte regiuni. Temperaturile minime se vor situa intre 13 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 24 de grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

Pentru zilele caniculare, medicii recomanda populatiei sa evite, pe cat posibil, expunerea prelungita la soare intre orele 11.00 si 18.00, sa consume multe lichide, fructe si legume si sa evite consumul de bauturi alcoolice sau cu continut ridicat de cofeina.

Prognoza meteo 13 August 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie