Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 15 octombrie vreme predominant frumoasă și caldă

Miercuri 15 Octombrie 2014, vremea se va menține mai caldă decât în mod normal în a doua decadă a lunii octombrie.

Toamna munteCerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, vestice și centrale unde, mai ales în a doua parte a intervalului, local va ploua slab. În zonele joase, îndeosebi din sud și est, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceață. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral și nordul Moldovei și 27 de grade, izolat, în regiunile intracarpatice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 5 și 15 grade.Simpatic

În Oltenița vremea se va menține predominant frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor mai fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

6 + = 7

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie