Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 23 iulie 2014 vreme în general frumoasă cu unele înnorări spre seară şi noaptea

Miercuri, 23 iulie 2014, vremea se va menține instabilă în majoritatea zonelor țării, iar valorile termice se vor situa sub cele normale în ultima decadă a lunii iulie.

Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Prognoza meteo 23 Iulie 2014

Vor fi condiții de grindină și, izolat, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Excepție va face sud-estul țării, unde vremea va fi călduroasă, iar fenomene specifice instabilității atmosferice își vor face apariția spre seară și în cursul nopții, însă doar pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei și 32 de grade în sud-estul Munteniei, iar minimele între 12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral.

În Olteniţa, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară și noaptea, când posibil vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 18…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 2 m/s, dinspre SE, iar maxima zilei: 27°C

Prognoza meteo 23 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 2 = 4

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie