Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 24 septembrie vremea se va ameliora

Miercuri, 24 septembrie 2014, vremea se va ameliora ca aspect în majoritatea zonelor, dar va fi mai rece decât în mod obișnuit la această dată.

Cabana toamnaCerul va fi variabil, cu înnorări și local ploi slabe în regiunile estice și la munte, la începutul intervalului. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare, în special în estul țării și zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade, iar cele minime între 1 și 11 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali.Toamna

În Oltenița, vremea se va ameliora ca aspect, dar va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul zilei, iar vântul va avea intensificări temporare. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

52 + = 62

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie