Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 27 august 2014 vreme de vară autentică la Oltenița

Miercuri, în vestul și în nordul țării, dar și în centru, cerul se înnorează din nou și așteptăm averse vreme caldaînsoțite de fulgere, tunete și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În celelalte regiuni, vremea rămâne frumoasă, cu cerul variabil, chiar mai mult senin în sud și în sud-est extrem, unde și temperaturile continuă să crească și vremea devine călduroasă după-amiaza. Termometrele vor arăta maxime de la 22 grade în Maramureș și în Dealurile de Vest până la 34 de grade în Lunca Dunării.soare

În Oltenița vreme de vară autentică, cu cerul mai mult senin și mai multe grade în termometre decât în zilele precedente. Vremea devine călduroasă după amiaza, când la umbră termometrele vor arăta 32-33 de grade.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

29 − = 22

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie