Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 3 august descărcări electrice și intensificări ale vântului

Miercuri, 3 septembrie 2014, vremea va fi în general instabilă.

Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și descărcări electrice în jumătatea de sud a țării și pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Prognoza meteo 3 Septembrie 2014

Vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în sud, centru și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 31 de grade, iar cele minime se vor încadra în general între 11 și 21 de grade.

În Oltenița, cerul va avea înnorări și temporar se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

Prognoza meteo 3 Septembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 4 = 5

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie