Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 30 iulie temperaturi maxime cuprinse între 28 şi 35 de grade

Vremea va fi caldă, izolat caniculară în partea de sud-est a ţării. Maxime termice de până la 35 de grade Celsius.

vremea_aprilie_2012Miercuri, 30 iulie 2014, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării, izolat caniculară în sud-est. Ziua cerul va fi variabil la senin şi doar după-amiaza în zona montană vor fi unele înnorări şi, pe arii restrânse, ploi de scurtă durată şi descărcări electrice. În cursul nopţii, mai ales în regiunile vestice şi de sud-vest, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat şi local se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi posibile căderi de grindină.

În Oltenița temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 şi 35 de grade, iar cele minime se vor încadra între 12 şi 23 de grade.mare

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zile va atinge 30° Celsius în aer şi 25 de grade în apă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 1

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie