Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Marți 30 septembrie vreme frumoasă la Oltenița

Marți, 30 septembrie, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor.

Vreme caldaCerul va fi mai mult senin, cu unele înnorări noaptea în nord-estul țării, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade în Dealurile de Vest și în depresiuni și 25…26 de grade, izolat, în regiunile extracarpatice, iar cele minime se vor încadra între 5 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni spre 1…2 grade, dar și Simpaticușor mai ridicate pe litoral, spre 15…16 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase, izolat, va fi ceață.

În Oltenița, vremea se va menține frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 15 = 25

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Oul lui Columb (în italiană, “Uovo di Colombo”) este o expresie care …
Corespondenta la redactie