Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 6 august: Leii sunt incoltiti de evenimente nefavorabile mai ales in viata de cuplu, iar Varsatorii au nevoie sa se simta iubiti

Berbec
Exista un mare risc de a crea tensiuni inutile mai ales daca va grabiti si pe care nu le puteti justifica. Probabil pentru a obtine informatiile de care aveti nevoie, trebuie sa puneti in aplicare o sarcina in curs de desfasurare.

Taur
Situatia dvs financiara nu va intarzia sa se imbunatateasca. Este bine ca astazi sa va controlati emotiile si sa nu va intristati pentru cineva. Aveti nevoie sa luati in considerare totul. Petreceti seara la domiciliu.

Gemeni
Ziua de azi este potrivita pentru intalniri romantice si pentru operatiuni de afaceri de succes. Incercati sa va impartiti in ambele ramuri. Dupa asta, aveti nevoie de odihna si de mai multe vitamine.

asf1Rac
Acordati o atentie tinerilor de langa dvs si ajutati-i sa aleaga cum sa-si continue educatia. Gânditi-va la dezvoltarea dvs profesionala. Sanatatea va reaminteste ca trebuie sa aveti grija de dvs.

Leu
Sunteti presat de evenimente nefavorabile si circumstante care implica si partenerul de cuplu. Este bine sa va indreptati atentia si eforturile pentru a elimina neintelegerile dvs. Aveti o sansa de succes.

Fecioara
Veti fi capabil sa rezolvati cele mai importante probleme. Chiar si cu putin efort, veti obtine rezultate pentru ca ati construit fundamentul succesului cu mult timp in urma.

Balanta
Este posibil sa va confruntati cu o decizie serioasa, de care depinde intr-un fel viitorul dvs. Aveti mai multa grija de sanatatea dvs.

Scorpion
Azi aveti un comportament foarte energic, insa faceti-va timp pentru dvs, fiti calmi si nu luati initiative pentru care nu sunteti pregatiti corespunzator.

Sagetator
Nu este o zi potrivita pentru a face un drum lung. In cazul in care nu este posibil sa amanati, incercati sa aranjati detaliile si grafica. Astazi, in general, veti mai fi ocupati decat de obicei.

Capricorn
Nu lasati ca slabiciunile dvs sa fie utilizate de catre concurenti sau persoane care sunt invidioase pe dvs. Faceti tot ce este necesar pentru a preveni patrunderea lor in proiectele dvs.

zodieVarsator
Astazi este posibil ca la nivel personal sa nu aveti prea mult succes. Se poate simti o tensiune cu rudele. Veti avea nevoie, de asemenea de atentie si gesturi tandre din partea persoanei iubite.

Pesti
Daca sunteti mai restrans, orice initiativa personala de astazi va poate aduce ceva nou si frumos. Amanati o intalnire foarte importanta, deoarece starea dvs de spirit nu este tocmai buna. Nu aplecati urechea la sugestiile care promit un succes usor, si mergeti pe alternativele corecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 + = 18

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Mihail şi Gavriil – originea şi semnificaţia numelor Sărbătoarea Sfinţilor …
Corespondenta la redactie