Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 6 august vreme în general instabilă

Meteorologii au emis, marți, o informare de ploi și vijelii ce vizează întreaga țară. Informarea este valabilă miercuri, între orele 09:00-22:00, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Astfel, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată. Local, îndeosebi în jumătatea vestică a ţării şi în zonele de deal şi de munte vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie.

Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…30 l/mp şi se va semnala grindină.

Potrivit meteoblue.com miercuri, 6 august 2014, vremea în România va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în vestul, sud-vestul și centrul țării și local în rest.

output_BSflt1

Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Temperatura în scădere față de intervalul precedent, mai ales în jumătatea de vest, va avea valori maxime cuprinse 23…25 de grade în Banat, Crișana și Maramureș și 34 de grade în sudul Moldovei, Bărăgan și în partea continentală a Dobrogei și minime, în general între 14 și 22 de grade.

În Oltenița, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și la începutul nopții, când trecător vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 1 m/s (dinspre NE), iar maxima zilei va atinge 30°C.

http://www.stirimeteo.com/wp-content/uploads/2014/08/Pictogram_RO_20140806-1.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 + = 34

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie