Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 6 august vreme în general instabilă

Meteorologii au emis, marți, o informare de ploi și vijelii ce vizează întreaga țară. Informarea este valabilă miercuri, între orele 09:00-22:00, informează Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Astfel, vor fi intervale cu instabilitate atmosferică accentuată. Local, îndeosebi în jumătatea vestică a ţării şi în zonele de deal şi de munte vor fi averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului ce trecător pot lua aspect de vijelie.

Cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 20…30 l/mp şi se va semnala grindină.

Potrivit meteoblue.com miercuri, 6 august 2014, vremea în România va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales după-amiaza și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, pe arii extinse în vestul, sud-vestul și centrul țării și local în rest.

output_BSflt1

Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate și va cădea grindină. Temperatura în scădere față de intervalul precedent, mai ales în jumătatea de vest, va avea valori maxime cuprinse 23…25 de grade în Banat, Crișana și Maramureș și 34 de grade în sudul Moldovei, Bărăgan și în partea continentală a Dobrogei și minime, în general între 14 și 22 de grade.

În Oltenița, vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales spre seară și la începutul nopții, când trecător vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar minima va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 1 m/s (dinspre NE), iar maxima zilei va atinge 30°C.

http://www.stirimeteo.com/wp-content/uploads/2014/08/Pictogram_RO_20140806-1.png

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 + 1 =

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie