Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 8 octombrie temperatură în creștere ușoară față de ziua anterioară

Miercuri, valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară față de intervalul anterior în toată țara, astfel încât se vor apropia de normele caracteristice acestei perioade, exceptând regiunile sudice unde vor fi în continuare mai Ca rouascăzute.

Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi pe arii restrânse, mai ales ziua, în jumătatea de sud a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 și 21 de grade, iar cele minime între 3 și 13 grade, mai coborâte în depresiuni, unde vor fi condiții de Vreme Auriebrumă. În zonele joase dimineața și noaptea izolat se va forma ceață.

În Oltenița, cerul va avea înnorări și temporar, îndeosebi ziua, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere ușoară față de ziua anterioară, va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 10…12 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 3 = 2

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie