Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 9 iulie 2014 vreme instabilă cu înnorări şi averse

Miercuri vom avea parte de o vreme instabilă, cu înnorări şi averse. Vor fi intensificări ale vântului, de scurtă durată, ce pot lua aspect de vijelie. În Olteniţa vremea va fi frumoasă pe parcursul zilei.temperatura

Miercuri, 9 iulie 2014, vremea va deveni în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie, ziua în jumătatea de vest a ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, iar seara şi noaptea mai ales în centrul, sudul şi estul teritoriului. Local, ploile vor avea caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi pe spaţii mici va cădea grindină.

Maximele termice, în scădere uşoară în regiunile vestice şi nordice, se vor situa între 24 de grade pe litoral şi 34 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 21 de grade. După-amiaza, în sudul teritoriului disconfort termic va fi ridicat, indicele temperatură-umezeală atingând pe arii restrânse pragul critic de 80.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 6 m/s, dinspre SE şi maxima zilei: 27°C.

În Olteniţa vremea se va menţine călduroasă pe parcursul zilei, când cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Seara şi noaptea instabilitatea atmosferică se va accentua şi se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 18…19 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

output_ABEBiq

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 48 = 56

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie