Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Minihandbalul oltenițean este pe zi ce trece mai performant. Aplauze la Craiova pentru micuții sportivi oltenițeni

Elisabeta Genoa

Oltenița este câștigătoarea tuturor meciurilor de minihandbal, organizate vineri, 8 decembrie și sâmbătă, 9 decembrie la Craiova, desfășurate în cadrul Festivalului Național de Minihandbal. Micuții sportivi care activează sub îndrumarea profesoarei de sport Cristiana Drăgan, au dovedit că orice sport făcut cu răspundere și dorință, aduce în scrut timp lauri și bucurii. Cetatea Băniei a găzduit 13 echipe de minihandbal din țară: CSS Dr. Tr. Severin, LPS Tg. Jiu, CSS Caracal, CSM Slatina, CSM Școlar Reșița, Liceul Teoretic Traian Vuia Reșița, Handbal Grup Oltenița, AJSPT Dolj, HCM Craiova, Enjoy Craiova, CSM Progrfesul Băilești, HC U FEFS Craiova, Olimpia Leu.


Meciurile s-au desfășurat în incinta Centrului Multifuncțional din Cetatea Băniei. Copiii au primit diplome, trofee, tricouri si medalii. Turneul final a fost organizat fără a se ține cont de scor și fără a se întocmi clasament, iar la finalul competiției toți copiii au fost declarați câștigători.


Echipa de la Oltenița a obținut cel mai mare punctaj ca scor la toate meciurile organizate în acest weekend, atât vineri cât și sâmbătă.
Cristiana Drăgan declară pentru oltenitainfo.ro că organizarea de la Craiova a fost una extraordinară, iar gazdele pline de solicitudine, totul într-un cadru feeric al sărbătorilor de iarnă ce se apropie. Profesoara de sport mai spune că își dorește să organizeze vara viitoare la Oltenița un festival asemănător, la care să participe mai multe echipe de minihandbal din țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 − = 30

Editorial

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Cum este corect ați sau a-ți (vorbit, înțeles, etc.)? Omofonele aţi si a-ţi se …
Corespondenta la redactie