Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Ministerul Sănătății avertizează de pericol

Din dorința de a avea o siluetă de model multe fete continuă să slăbească în exces până devin de nerecunoscut. În zilele noastre aceasta e mai simplu decât a mai fost vreodata – pe piața produselor de slăbit a apărut un arzător de grăsimi organic foarte puternic cu denumirea „Pomușoare Goji”. Medicii bat alarma…goji

La toate persoanele care slăbesc s-a observat o pierdere bruscă în greutate de până la 10 kg în saptămână. Unele din ele au pierdut pînă la 30-35 kg în timp de o lună. Dacă la început asta le bucura atunci în curând a început să le sperie. Au început să piardă controlul asupra regimului alimentar – special consumau produse cu multe calorii dar nu au mai putut să mai adauge nici un gram. Chiar întorcându-se la un regim normal de alimentare, femeile continuau să slăbească în loc să adauge în greutate.

Au fost intervievați mii de oameni care foarte repede și foarte mult au slăbit folosind pomușoare Goji. Nici un fel de siptome cum ar fi greață, vărsături și slăbiciuni la nimeni nu s-a observat.

Compoziția pomușoarelor a fost atent studiată de oamenii de stiinta ai Institutul de Nutritie. Analiza a stabilit că:

în pomușoarele goji se conțin 18 aminoacizi – aceasta este o cantitate de cîteva ori mai mare decît se conține în laptele uterului, se mai conțin 22 minerale, 6 polizaharide – în general goji sunt unicele pe Pămînt cu așa proprietăți, o mulțime de vitamine – spre comparare, conținutul vitaminei C în pomușoarele goji este de 500 ori mai mare decât în lămîie.

Un laborator independent a efectuat un studiu și a ajuns la următoarea concluzie:

“Pomușoarele Goji (lat. Lýcium bárbarum) – sunt niște arzători de grăsimi total organici, și nu prezintă pericol pentru sănătatea oamenilor. În aceste pomușoare se conțin cantități mari de antioxidanți datorită cărora grăsimea de sub piele începe intensiv să ardă. Consumând o mână de astfel de arzători pe zi, garantat veți pierde cîte 3-5 kg în săptămînă fără vreun pericol pentru sănătate.”.

Sondajul printre persoanele care au pierdut foarte mult din greutate într-un timp foarte scurt a demonstrat că toate anorexiefetele au încălcat doza recomandată și au consumat pomușoare goji de 3-5 ori mai mult decît este indicat. Astfel pierderile în greutate erau mult mai rapide – până la 7-12 kg în săptămână. Văzînd rezultatele mulți erau de neoprit și ca rezultat – pierderea bruscă în greutate.

Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice avertizează slăbirea bruscă în exces duce la porbleme serioase de sănătate!

Site-ul distribuitorului oficial de Goji:

http://rogoji.com

Fiți precauți – sa slăbești cu goji este ușor, dar nu uitați de doza maximă pe zi care categoric nu este recomandat de a o depăși – o mână de pomușoare pentru 24 ore!

Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

 

7 răspunsuri la Ministerul Sănătății avertizează de pericol

 • este indicat acest ceai de fructe goji pentru copii de 11 ani???

  • Nu stiu de ce doriti ca acest ceai sa fie consumat de copii sau probabil de cineva cunoscut ori chiar de copilul dumneavoastra, insa in opinia mea exista alte plante din care se por prepara ceaiuri copiilor. Ar fi cel mai bine sa consultati un medic, un medic nutritionist.

 • Doresc si eu sa introduc in alimentatia mea fructe goji. Mentionez ca am 60 de ani, nu am probleme de sanatate, nu consum nici un fel de medicamente, dar in schimb consum la micul dejun drojdie de bere. As vrea sa stiu daca pot consuma si goji alaturi de drojdie.Trebuie si eu sa scad in greutate vreo 10-15kg dar pe mine ma intereseaza aceste fructe pentru sanatate.

 • As vrea sa incep si eu slabitul cu pomusoare goji insa am o intrebare:am un baietel de 9 luni pe care il alaptez la san..daca o sa incep dieta cu pomusoare goji vor aparea efecte negative bebelusului meu???

 • BUNA ZIUA . AM 55 ANI SI 82 DE KG . DORESC SA SLABESC 10 KG . VA ROG SA MA AJUTATI . NU STIU CUM SE PREPARA CEAIUL DE GOJI . CANTITATEA DE APA , CANTITATEA DE FRUCTE , TIMPUL DE FIERBERE … VA MULTUMESC . CU RESPECT DEOSEBIT .

 • Voi pleca doar asta aici – http://goji.hot-news.biz/

 • Copii de 3 ani pot consuma GOJI ??? Care este cantitatea {gr ] ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 65 = 70

Editorial

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

31 iulie 2017

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

Proiectul “Bran-a museum without walls!”: Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și inițiat de Asociația “I.

 • 1
 • 3.415
 • 510
 • 5.007
 • 727
 • 39.827
 • 190.704
 • 1.964.462
 • 4.157.526
 • 842.987
 • 18.149
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie