Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

O zi de joi 3 iulie uşor instabilă

O zi de joi uşor instabilă, cu înnorări temporar accentuate în majoritatea zonelor ţării. Nu vor lipsi aversele. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius. verde de vara

Joi, 3 iulie, un front atmosferic rece va marca evoluţia vremii, astfel că vor fi înnorări temporar accentuate, averse, fenomene electrice şi vânt, în Banat, Crişana, Maramureş, dar şi în Transilvania şi Moldova.

Local, cantităţile de apă vor fi însemnate şi sunt condiţii de grindină. Astfel de fenomene vor fi spre seară, la nivel local şi în regiunile sudice.

Temperaturile maxime sunt în scădere în vestul şi nord-vestul ţării şi vor fi cuprinse între 18 şi 30 de grade Celsius.

În Olteniţa va fi o zi în general frumoasă, dar spre seară şi pe parcursul nopţii înnorările se vor accentua şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29 de grade Celsius.

Pe Litoral, vremea va fi parţial însorită, cu maxime termice de 27 de grade Celsius.

grafic-prognoza-meteo-zile.php

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

85 − = 78

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie