Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Miercuri 16 iulie: Peştii să-şi asculte intuiţia şi să se implice numai în acele probleme pe care le pot rezolva repede

BERBEC
Nu este o săptămână prea bună pentru rezolvarea problemelor importante, dar este un timp favorabil pentru odihnă, dacă există o astfel de oportunitate. Trebuie să demonstrezi că eşti punctual şi mereu pe fază la locul de muncă.

TAUR
Trebuie să te concentrezi asupra esenţialului şi să laşi deoparte amănuntele. Eşti copleşit de inspiraţie. Oricum, planurile se vor schimba, ia lucrurile aşa cum sunt şi încearcă să vezi partea bună a situaţiei.

GEMENI
Egoismul este bun dar în limite rezonabile, altfel pot apărea dificultăţi în dialogul cu rudele şi cu prietenii. Fii atent ce vorbeşti şi gândeşte-te bine înainte de a face ceva. Schimbările repetate îţi pot afecta cheful de viaţă.

RAC
În cursul acestei săptămâni, va trebui să fii ceva mai răbdător, altfel este posibil să iei decizii greşite. Gândeşte-te bine, cântărind argumentele pro şi contra. Este posibil să nu reuşeşti să-ţi clarifici poziţia şi să confunzi oamenii din jurul tău.

LEU
Încearcă să nu fii prea egocentric când sunt atâţia oameni sensibili şi vulnerabili în jurul tău. În discuţiile cu ei ar fi bine să fii corect. Fii înţelept şi chibzuit, poartă-te cu ceilalţi aşa cum ai vrea ca ei să se poarte cu tine.

FECIOARĂ
În săptămâna aceasta te aşteaptă câteva situaţii conflictuale la serviciu. Păstrează-ţi calmul şi sângele rece muncind mai mult. Este timpul să-ţi realizezi planurile. Reconsideră-ţi şansele din punct de vedere profesional şi măreşte-ţi nivelul profesional.

horoscop_zilnic_BALANŢĂ
Este necesar să te concentrezi asupra muncii tale. Cu cât vei fi mai perseverent şi mai cinstit, vei avea rezultate mai bune şi satisfacţii mari vor răsplăti eforturile tale. Analizează la modul cel mai realist situaţia pentru a nu fi dezamăgit mai târziu.

SCORPION
Vin timpuri mai bune pentru tine. Simţi cum îţi cresc forţele. Fii înţelept şi mai ales discret cu deciziile tale, destinul tău şi al altor oameni depinde de acest lucru. Te aşteaptă noi idei şi planuri. Nu ar fi rău să-ţi dezvolţi abilităţile şi să te autoperfecţionezi.

SĂGETĂTOR
Nu-ţi pierde speranţa că se va întâmpla ceva bun şi acolo unde lucrezi. Multe dintre planurile tale se vor schimba radical. Se impune alegerea strategiei corecte şi tactica potrivită în relaţiile tale.

CAPRICORN
Situaţia se prezintă favorabilă pentru rezolvarea problemelor vechi. Te vei afla în centrul evenimentelor, aşa că încearcă să-ţi păstrezi neutralitatea şi să nu pui la inimă cele întâmplate. Nu exagera cu autocontrolul şi punctualitatea la locul de muncă.

VĂRSĂTOR
Potenţialul creativ îţi va permite să fii foarte activ şi să-ţi pui în aplicare planurile. Sunt favorizate călătoriile de afaceri şi în general mişcarea. Sociabilitatea şi abilităţile de comunicare sunt mai accentuate.

PEŞTIpesti
Lumea ta interioară are nevoie să-i acorzi ceva mai multă atenţie. Îmbogăţeşte-o cu noi impresii. Ascultă-ţi intuiţia şi implică-te numai în acele probleme pe care le poţi rezolva repede. Încearcă să eviţi neînţelegerile cu cei apropiaţi – poţi fi foarte agresiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

28 − = 24

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

 • 0
 • 2.601
 • 432
 • 4.696
 • 702
 • 38.095
 • 178.936
 • 1.958.348
 • 4.182.154
 • 846.725
 • 6
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cum este corect – “Î-ţi dau vre-o câteva prăjituri” sau …
Corespondenta la redactie