Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

PNL Oltenița : Să strigi din suflet Sărbători Fericite !

Sarbatori_Fericite

Îți aminteşti cum stăteai copil fiind cu nasul lipit de geam, încercând să-l vezi pe Moş Crăciun? Și ce mai așteptai clipa asta.

Acum îți revine imaginea copilăriei. Nu o strivi, încearcă să o strângi într-un cadou pe care să-l oferi prietenilor, colegilor, familiei, tuturor celor dragi, celor din jur, celor ce au nevoie de căldura ta.

Atunci să strigi din suflet Sărbători Fericite !!

Partidul Național Liberal – Filiala Oltenița

Brad Animatie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

82 + = 89

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie