Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prima ediţie a Cupei Municipiului Olteniţa la Fotbal Tenis a avut un impact puternic asupra tuturor jucătorilor

cupa tenis 1

Pe 18 mai a avut loc la Olteniţa Cupa Municipiului la Fotbal Tenis.

Echipele participante au fost cele din Olteniţa, cartierele Pantelimon, Brâncoveanu, Crângaşi, Drumul Taberei şi Berceni

Profesor de sport Victor Dulceaţă de la Clubul Sportiv nr. 1 Bucureşti şi antrenor de fotbal, este iniţiatorul acţiunii organizată de Partidul Naţional Liberal.  

Clasamentul este următorul:

Locul 1 Olteniţa :Tihan Nelu, Dulceaţă Victor şi Enculescu Valentin

Locul 2 Pantelimon: Vasile Rafael, Brănişteanu Mihai şi Badea Cristian;

Locul 3 Berceni: Dascălu Tiberiu, Nicoi Ginel şi Niţescu Dan

Jucătorul turneului a fost considerat Vasile Rafael iar cel mai bun fundaş Tihan Nelu.

cupa tenis 2Premiile au constat în diplome si cupe. Turneul a durat de la 10,00 la 17,00 şi s-a desfăşurat la Centrul de Agrement din Parcul Central Olteniţa.

Diplomele au fost oferite de preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi, Cristiana Drăgan, iar cupele de Partidul Naţional Liberal.

Victor Dulceaţă a declarat jurnaliştilor noştri că vrea ca această competiţie să rămână o tradiţie, să se desfăşoare anual, a dorit să facă şi pentru Olteniţa ceva, nu doar în Bucureşti.

Participanţii s-au arătat încântaţi de organizare, de oameni, de teren, manifestând interes şi faţă de alte competiţii unde doresc sa participe în continuare.

“Este o iniţiativă bună a colegului meu, să-i ţină Dumnezeu obiceiul.

S-a văzut astăzi cât de mare este nevoia de sport în rândul tinerilor şi nu numai. Se pare că ştim să ne distrăm şi să ne petrecem timpul frumos, să ne bucurăm că există astfel de iniţiative, iar colegul meu a venit în întâmpinarea acestei nevoi. Este prima competiţie la fotbal tenis în municipiul nostru. Aştept să organizăm împreună şi alte acţiuni sportive la diverse evenimente din Olteniţa.” declară prof. de sport Cristiana Drăgan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

20 + = 22

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie