Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Budești : Culegem din fiecare Crăciun sfințenie…

Sarbatori Fericite5

Culegem din fiecare Crăciun sfinţenie, bucurie, lumina pe care apoi o împărțim altora din jurul nostru, dorim acum să se împlinească vise neîmplinite.

Anul ce vine, lăsând pe cel vechi în urmă, să fie cel care șterge lacrimi, suspine, care salută bucuriile vechi împrăștiind altele noi, cel care lasă totul în urmă pentru un alt început.

Vise împlinite, realizări, pace, dragoste într-un 2016 uimitor de bun !

Primăria Budești

De Craciun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 66 = 76

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie