Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Chirnogi : Crăciunul este o bucurie universală…

Crăciunul este o bucurie universală. Să primim sărbătoarea în case, să ne bucurăm de tot ceea ce ne aduc sărbătorile, dar mai ales să înțelegem rostul Nașterii celui ce ne iubește așa cum suntem. Să ne punem dorințele pe care anul să ni le împlinească! Crăciunul face minuni iar cea mai mare este sufletul vostru!

Sărbători cu pace și iubire!
La Mulți Ani!
Primăria Chirnogi

”Muzica din clopotele iernii aduce magia Crăciunului.”

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie