Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Primăria Oltenița va achiziționa un autoturism Duster

Pentru că ”Rabla” bate la ușă, conducerea Primăriei Oltenița s-a gândit la un schimb de autoturisme care să devină și avantajos.

Astfel, primarul Petre Țone spune că va da autoturismul Nubira societății Ecosal, acolo unde director este unul dintre oamenii fideli ai săi și PSD-ului. Așadar mașina va încăpea pe mâini bune, iar datorită unei HCL votată de consilierii oltenițeni, majoritatea sucită după 2012 deși poartă stindardul altor partide, primăria oltenițeană are astfel deschisă calea către perspectiva unor achiziții îmbucurătoare prin cei care reprezintă orașul, indiferent dacă cetățenii orașului doresc sau nu.

Mașina se va achiziționa pentru situații de urgență, în caz de inundații sau zăpadă.

”Ne-am gândit să achizionăm un Duster pentru situații de urgență, pentru situații în care avem zăpadă, inundații, în care avem tot felul de situații în care impune o mașină cu tracțiune integrală. Vom face o analiză…eu am solicitat celor care se ocupă să vadă preț-calitate. Dacă găsim la un preț mai bun și calitate mai bună o mașină străină, nu mă împiedică nimeni…nu neapărat îmbrăcăm doar haina patriotului și luăm Duster. Din informațiile mele, cea mai bună mașină Duster este, dar să lăsăm loc și dacă va fi mai ieftină o mașină la fel de bună, o vom lua pe aia mai ieftină.” a fost susținerea cauzei mașinii în fața consilierilor a primarului Petre Țone.

DSCN0012

Și dacă tot s-a răsuflat adevărul cum că banii taxelor marca Ponta – PSD, în speță acciza la motorină, au luat drumul primăriilor pesediste pentru campania din toamnă pentru prezidențiale, iar Țone poate fi liniștit acum că vor ajunge și aici ceva bănuți, este cazul ca Oltenița să achiziționeze un autoturism Duster, nu de alta dar este exact ce-i lipsea chelului caruia stăpânul i-a pus cercei din perle de cultură cu aur de 12 Karate : tichia de mărgăritar plafonată din oțel.

Laura Suzeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 33 = 40

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie