Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prof. Cristiana Drăgan: Un an ce vine, roditor și binecuvântat!

Aroma cu farmecul iernii, colindele, cozonacul, bradul, portocala, scorțișoara, turta dulce…tote se strâng ordonat în desaga și imnul Crăciunului, cu fiecare an ce trece și ne anunță Ziua Nașterii Mântuitorului. Toate împreună cu semnificația zilei minunilor divine să vă aducă liniște în case, mulțumiri sufletești, pace, sănătate, un an ce vine, roditor și binecuvântat.

Sărbători Fericite!
Prof. Cristiana Drăgan

”Cele mai frumoase cadouri de Crăciun, nu se găsesc sub brad, ci în suflete.”

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie