Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-17 mai 2017

Vremea in tara

Duminica 14 mai
Vremea va fi în general instabilã, îndeosebi în cursul zilei. Se vor semnala averse și descãrcãri electrice, mai frecvente dupã-amiazã și seara, în majoritatea regiunilor, cu excepția Olteniei, unde vor fi izolate. Pe arii restrânse, cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri la munte și în regiunile rãsãritene, iar în prima parte a intervalului și în sud-vestul și sudul țãrii. Temperaturile maxime vor avea valori de la 13 grade în nordul Modovei, pânã în jur de 27 de grade în Lunca Dunãrii, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade. Dimineața, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

Luni 15 mai
Valorile termice vor fi apropiate de cele normale în aceastã perioadã. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare, dar numai izolat vor mai fi ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice, îndeosebi în sudul țãrii, la deal și la munte, mai ales dupã-amiazã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în regiunile sud-estice și pe crestele montane. În zonele joase de relief, cu precãdere din vest, sud-vest și centru, vor fi condiții de ceațã, spre sfârșitul nopții.

Marti 16 mai
Vremea va fi în general instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate și se vor semnala averse și descãrcãri electrice în sud-vest, local în centru și la munte și doar izolat în restul teritoriului. Ploile vor putea avea și caracter torențial, iar pe spații mici se vor acumula cantitãți de apã importante și vor fi posibile cãderi de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul averselor, iar spre sfârșitul intervalului și în estul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 14 grade.

Miercuri 17 mai
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate ziua când se vor semnala ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice, în primele ore ale intervalului în sud-vest, iar dupã-amiaza local la munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Vântul va prezenta intensificãri temporare pe parcursul zilei în majoritatea regiunilor, apoi va slãbi treptat în intensitate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 11 grade, posibil ușor mai scãzute în depresiuni.

Vremea in Oltenita

Duminica 14 mai
Temporar, cerul va fi noros și mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții, vor fi averse și descãrcãri electrice. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã, în timpul averselor. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 11…12 grade.

Luni 15 mai
Cerul va fi temporar noros, favorabil trecãtor, ploii de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã, apropiatã de normalul termic al perioadei, se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 11…13 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Marti 16 mai
Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și în special seara și în primele ore ale nopții, trecãtor vor fi posibile ploi de scurtã duratã și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 22…23 de grade, iar cea minimã de 11…12 grade.

Miercuri 17 mai
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în special dupã-amiaza când vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în prima parte a intervalului. Temperatura maximã va fi de 20…21 de grade, iar cea minimã de 7…8 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + 1 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Mihail şi Gavriil – originea şi semnificaţia numelor Sărbătoarea Sfinţilor …
Corespondenta la redactie