Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 14-18 august 2017

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare în jumãtatea de est a țãrii, unde pe arii restrânse vor mai fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în Moldova, Dobrogea, Bãrãgan și la munte, unde viteza la rafalã va depãși temporar 55 km/h. Temperaturile minime vor fi de la 11…12 grade în depresiunile Carpaților Orientali, pânã la 21…22 de grade pe litoral.

Marți 15 august
Vremea se va încãlzi ușor, devenind cãlduroasã dupã-amiaza în sudul și local în vestul și centrul teritoriului. Cerul va fi variabil și mai ales dupã-amiaza și seara vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice, local în zonele de munte și în sud-estul țãrii și izolat în rest. Vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în cursul zilei în Moldova, Dobrogea, Bãrãgan și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 34 de grade, iar cele minime între 11 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 22…23 de grade pe litoral.

Miercuri 16 august
Vremea va fi cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, dar și în general instabilã îndeosebi în zonele de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, în a doua parte a zilei, când vor fi averse și descãrcãri electrice, local în zonele montane și submontane și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitãțile de apã vor depãși 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, trecãtor cu unele intensificãri în cursul zilei în sud-estul teritoriului, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 14 și 23 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Joi 17 august
Vremea se va menține cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii, dar și în general instabilã îndeosebi în zonele de munte. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate în a doua parte a zilei, când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în zonele montane și submontane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea și caracter torențial și se mențin condițiile de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 13 și 23 de grade, ușor mai scãzute în depresiuni.

Vineri 18 august
Vremea va fi cãlduroasã, local canicularã dupã-amiaza în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte, unde doar izolat vor mai fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 28 și 36 de grade, iar cele minime, în general, între 11 și 23 de grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi temporar noros, iar îndeosebi în primele ore ale nopții vor mai fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 17…19 grade.

Marți 15 august
Vremea se va încãlzi și va deveni cãlduroasã dupã-amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade.

Miercuri 16 august
Vremea va fi cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în a doua parte a zilei când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 18…20 de grade.

Joi 17 august
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi variabil cu unele înnorãri dupã-amiaza, când vor fi condiții pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã de 18…20 de grade.

Vineri 18 august
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimã de 19…20 de grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + 5 =

Editorial

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

31 iulie 2017

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

Proiectul “Bran-a museum without walls!”: Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și inițiat de Asociația “I.

 • 4
 • 2.571
 • 458
 • 5.045
 • 699
 • 40.831
 • 190.036
 • 1.963.071
 • 4.151.675
 • 842.208
 • 333
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie