Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 15-18 decembrie 2015

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în nordul extrem, unde cu totul izolat vor fi posibile fulguieli. ÎnIarna frumoasa zonele joase, în special din vest și centru, se va semnala ceațã, posibil asociatã, izolat, cu burnițã. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 1 grad, mai scãzute în depresiuni, spre -8 grade în estul Transilvaniei.

Marți 15 decembrie
Valorile termice diurne vor marca o scãdere și vor deveni apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii decembrie. Ziua, cerul va fi variabil, cu înnorãri și ceațã în zonele joase, local persistentã în vest, sud-vest și centru și asociatã izolat cu burnițã. Noaptea, vor fi înnorãri în majoritatea zonelor și se vor semnala precipitații slabe, ninsori în Carpații Orientali și local în Moldova și predominant ninsori, izolat în Maramureș și Transilvania. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 7 grade, mai mici în zonele cu ceațã persistentã, iar minimele termice vor fi cuprinse între -7 și 2 grade.

Miercuri 16 decembrie
Vremea va fi în general închisã, iar local se vor semnala precipitații slabe. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, predominant ninsori în regiunile nordice și nord-estice, mixte în Transilvania și mai ales ploi în rest. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat în sud-est și pe crestele montane și în general slab în celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 6 grade, iar cele minime între -8 și 1 grad. Dimineața și noaptea, în zonele joase, vor fi condiții de ceațã.

Joi 17 decembrie
În jumãtatea de vest a țãrii nebulozitatea va persista, iar în rest vor fi înnorãri temporare. Pe arii restrânse, mai ales noaptea, va ninge slab în Carpații Orientali, iar în Maramureș, nordul Transilvaniei și al Moldovei vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri îndeosebi în zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 și 1 grad. În orele dimineții și mai ales noaptea, în zonele joase de relief va fi ceațã.

Vineri 18 decembrie
Ziua, vremea va fi în general închisã în majoritatea regiunilor, dar spre searã și noaptea cerul se va degaja treptat. Vor mai fi precipitații slabe, însã doar izolat în nordul țãrii. Acestea vor fi mixte la munte și mai ales ploi în rest. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 9 grade, iar cele minime între -6 și 3 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceațã.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, dar se va semnala ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de -2…0 grade.

Soare iarnaMarți 15 decembrie
Cerul va avea înnorãri îndeosebi în orele dimineții și noaptea, când se va semnala și ceațã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

Miercuri 16 decembrie
Vremea va fi în general închisã, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -2…0 grade.

Joi 17 decembrie
Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -2…-1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre -4 grade. Noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vineri 18 decembrie
Cerul va avea înnorãri ziua, apoi treptat se va degaja. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 5…6 grade, iar cea minimã de -2…-1 grad, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, spre -4 grade. Vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

67 − = 60

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie