Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 18-21 iunie 2017

Vremea în țară
La noapte
Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în zonele deluroase și montane, în centrul, estul, sud-estul țãrii și local în restul teritoriului. Cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp, iar în Moldova, Muntenia, Dobrogea și la munte, pe arii restrânse, 30…35 l/mp. Izolat vor fi condiții de grindinã. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade.

Duminică 18 iunie
Vremea va fi în general instabilã și rãcoroasã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensficãri ale vântului, mai ales ziua, în Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania, în zonele de deal și de munte și local în celelalte regiuni. Cantitãțile de apã vor depãși 15…20 l/mp și pe arii restrânse, în zona montanã și în sud-estul țãrii 35…40 l/mp. Izolat vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în depresiuni și 25 de grade în nord-vest, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade.

Luni 19 iunie
Vremea se va încãlzi semnificativ fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în jumãtatea de sud-est a țãrii și la munte, unde, mai ales ziua, pe arii restrânse vor fi averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, în estul și în sud-estul teritoriului și cu totul izolat în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între 8 și 18 grade.

Marți 20 iunie
Vremea va fi deveni cãlduroasã în vestul, sudul țãrii, dar local și în celelalte regiuni. Cerul va fi variabil cu înnorãri temporare dupã-amiaza și seara în zonele montane precum și în jumãtatea de est a țãrii, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, iar cele minime, în general, între 9 și 19 grade.

Miercuri 21 iunie
Vremea va deveni treptat instabilã, dar în regiunile sud-vestice și sudice se va menține cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și la începutul nopții. Vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului în jumãtatea de nord a țãrii, la munte și pe arii restrânse în celelate regiuni. Izolat va cãdea grindinã și se vor înregistra cantitãți mai importante de apã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 24 și 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia și Oltenia, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade
.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi noros și se vor semnala averse, posibil și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 13…14 grade.

Duminică 18 iunie
Vremea va fi rãcoroasã și în general instabilã. Cerul va fi mai mult noros și temporar vor fi averse, posibil moderate cantitativ și însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade.

Luni 19 iunie
Vremea se va încãlzi. Unele înnorãri și ploi slabe, de scurtã duratã, vor mai fi în prima parte a zilei, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 14…15 grade.

Marți 20 iunie
Vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza și seara, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 14…16 grade.

Miercuri 21 iunie
Vremea va rãmâne predominant frumoasã și cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în a doua parte a intervalului când vor fi condiții pentru averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

83 + = 91

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

 • 1
 • 4.809
 • 741
 • 5.156
 • 825
 • 40.425
 • 191.594
 • 1.958.361
 • 4.169.556
 • 844.804
 • 1.677
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie