Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 18-21 mai

Vremea in tara
Joi 18 mai
Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale la aceastã datã. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 26 de grade, iar cele minime, în general, între 2 și 12 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și în prima parte a nopții, în regiunile intracarpatice, precum și la deal și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Vineri 19 mai
Vremea se va încãlzi ușor în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, dupã-amiaza și seara, local, în zonele de deal și de munte, iar noaptea izolat și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade pe litoral și 27 de grade în Banat și în Crișana, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 grade în depresiuni și 16 grade în Dealurile de Vest.

Sambata 20 mai
Vremea va deveni instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate mai ales în a doua parte a zilei și noaptea. Vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri ale vântului, în zonele de deal, de munte, în regiunile extracarpatice și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Izolat, cantitãțile de apã vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade.

Duminica 21 mai
Vremea va fi în continuare în general instabilã. În zonele de deal și de munte și local în regiunile sudice și estice, înnorãrile vor fi temporar accentuate și vor fi averse însoțite de descãrcãri electrice. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar îndeosebi ziua, temporar și în restul zonelor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 12 grade.

Vremea in Oltenita
Joi 18 mai
Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimã va fi de 7…9 grade.

Vineri 19 mai
Vremea va fi în general frumoasã și se va încãlzi ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare dupã-amiaza și în a doua parte a nopții, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Sambata 20 mai
Vremea va deveni în general instabilã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și noaptea, când vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 22 grade, iar cea minimã va fi de 8…10 grade.

Duminica 21 mai
Vremea va fi în continuare în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 9…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

24 + = 29

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie