Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 20 – 22 octombrie

Luni, 20 octombrie 2014, vremea în România va fi predominant frumoasă și se va încălzi la nivelul întregii țări, mai semnificativ însă în regiunile estice și de sud-est. Cerul mai mult senin ziua, va avea unele înnorări în cursul nopții în nordul țării, unde însă doar pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, Cabana toamnacu intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 4 și 13 grade, mai scăzute în depresiuni. Dimineața și noaptea în zonele joase local se va semnala ceață.

În Oltenița, vremea va fi frumoasă și se va încălzi semnificativ față de ziua anterioară. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade. Dimineața și noaptea se va semnala ceață.

Marți, 21 octombrie, în nordul, vestul și parțial în centrul țării, vor fi înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua în general slab. În restul teritoriului, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil, iar ploile slabe cantitativ se vor semnala cu totul izolat, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a zilei pe crestele montane ale Carpaților Orientali. Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară în regiunile nordice și de nord-est vor fi cuprinse între 12 grade în nordul Moldovei și 24…25 de grade sudul extrem al Munteniei și Olteniei, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade. Dimineața, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceață.

SoleilÎn Oltenița, vremea va fi predominant frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Miercuri, 22 octombrie, în regiunile sud-vestice, vestice și nordice, cerul va avea înnorări temporare și pe arii relativ extinse va ploua în general slab, în timp ce, în restul regiunilor, treptat înnorările se vor accentua în cursul nopții și doar atunci, pe arii restrânse, își vor face apariția ploile slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în zona Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 24 de grade, iar cele minime se vor încadra între 5 și 16 grade.

În Oltenița, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții, când vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

80 − = 70

Editorial

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

31 iulie 2017

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

Proiectul “Bran-a museum without walls!”: Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și inițiat de Asociația “I.

 • 4
 • 4.836
 • 790
 • 5.480
 • 761
 • 41.298
 • 192.308
 • 1.962.402
 • 4.164.427
 • 844.028
 • 28
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie