Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 23, 24, 25 aprilie 2018

Vremea pe 23 aprilie 2018 va fi foarte caldă, la fel și marți, și miercuri, anunță meteorologii. Prognoza meteo anunță însă și ploi în unele regiuni.

În noaptea de duminică spre luni, cerul va avea înnorări temporare în centrul şi în sud-estul ţării, dar numai izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată. În restul teritoriului, cerul va fi variabil spre senin. Vântul va sufla slab şi moderat. Potrivit ANM, temperaturile minime se vor încadra între 3…5 grade în depresiunile intramontane şi 14…15 grade în Dealurile de Vest. Cu totul izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea 23 aprilie în ţară

Prognoza meteo ANM anunță că vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zonele montane şi submontane şi în centrul teritoriului unde local, mai ales după orele prânzului, vor fi averse şi descărcări electrice, precum şi în regiunile sud-estice unde astfel de fenomene se vor semnala pe spaţii restrânse. Noaptea înnorări şi ploi vor fi în partea de nord-vest a ţării. Izolat cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte şi, de scurtă durată, şi în restul zonelor, asociat averselor. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 şi 29 de grade, iar cele minime între 4…6 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 15…16 grade în Dealurile de Vest. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţă, cu precădere în Dobrogea.
Presiunea atmosferica va scădea uşor, sub normalul baric.

Prognoza meteo pentru 24 aprilie

În majoritatea zonelor, vremea va deveni în general instabilă, iar temperaturile vor fi uşor mai scăzute decât în ziua anterioară; cu precădere pe parcursul zilei, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În regiunile sudice va fi în continuare o vreme deosebit de caldă, iar fenomne asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse, în special spre seară. Ploile vor avea şi caracter torenţial, izolat cantităţile de apă vor fi însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 28 de grade, mai ridicate în Oltenia şi Muntenia, spre 29…30 grade; minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 15 grade.
Presiunea atmosferica va creşte dinspre sud-vest – nerevenind, însă, la normal.

Prognoza meteo pentru 25 aprilie

Vremea va fi în general frumoasă şi va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza la munte şi în regiunile nordice unde izolat vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 21 şi 27 de grade, iar cele minime între 7 şi 15 grade, uşor mai scăzute în depresiuni. Izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie