Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 24-27 august

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil în nordul țãrii și la munte și mai mult senin în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali pânã spre 3…4 grade.

Joi 24 august
Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi ușor, în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi variabil în nordul, centrul și estul țãrii, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 de grade în estul Transilvaniei și 31 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 2…3 grade în depresiuni și 19 grade în nordul litoralului.

Vineri 25 august
Vremea se va menține frumoasã, iar valorile termice vor continua sã creascã și se vor situa ușor peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil în nordul țãrii, unde cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în estul Transilvaniei și pe litoral și 32 de grade în vestul Olteniei, iar cele minime între 10 și 20 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei spre 5…6 grade.

Sâmbătă 26 august
Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte și în nordul teritoriului, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, cu cele mai mici valori pe litoral și cele mai ridicate în sud-vest. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 23 de grade în Dealurile de Vest.

Duminică 27 august
Vremea va fi cãlduroasã, canicularã dupã-amiaza, local în regiunile sud-vestice și izolat în rest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza în zonele montane, unde, pe arii restrânse vor fi averse slabe și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 36 de grade, cu cele mai scãzute valori pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 8…9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 22 de grade în Dealurile de Vest și în Delta Dunãrii.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã va fi de 12…13 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã, spre 10 grade.

Joi 24 august
Vremea va fi frumoasã, cu cer mai mult senin și vânt slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 13…14 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã spre 10 grade.

Vineri 25 august
Vremea se va menține frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 14…15 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã, spre 12 grade.

Sâmbătă 26 august
Vremea va deveni cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 32…33 de grade, iar cea minimã de 16…17 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Duminică 27 august
Vremea se va menține cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 33…34 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

69 − = 66

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie