Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 24-27 ianuarie

Vremea în țară
Miercuri, 24 ianuarie
Vremea va fi rece pentru aceastã datã, în regiunile sudice, estice și parțial cele centrale, local, geroasã în primele ore ale intervalului și noaptea. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, iar minimele între -13 și -3 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil cu înnorãri – trecãtoare în nordul și centrul țãrii, precum și la munte și persistente în sud-vest și în sud, respectiv în Oltenia și în Muntenia – în cursul zilei, când, cu totul izolat, cel mai probabil în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. În zonele joase de relief, cu precãdere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceațã, mai ales dimineața și noaptea.

Joi, 25 ianuarie
Vremea se va încãlzi în majoritatea regiunilor, dar dimineața și noaptea, va fi ger, însã pe arii restrânse, mai ales în depresiuni și în sudul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineților, va fi ceațã.

Vineri, 26 ianuarie
Temperaturile, din timpul zilei, vor continua sã creascã în vestul, nord-vestul și centrul țãrii și în zonele de munte, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, pe arii restrânse geroasã în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat și Crișana, iar cele minime vor avea valori de la -17…-15 grade în depresiunile Carpaților Orientali, pânã la 1…3 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în extremitatea de sud-est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã.

Sâmbătă, 27 ianuarie
Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la aceastã datã în vestul, nord-vestul și centrul țãrii, la deal și de munte, iar în rest apropiate de cele normale, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, izolat geroasã în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, iar minimele se vor încadra între -13…-12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1…2 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sud-estul țãrii și în extremitatea de est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceațã.

Vremea în Oltenița
Miercuri, 24 ianuarie
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, posibil geroasã în zona perifericã, la sfârșitul nopții. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -9…-7 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Cerul va avea înnorãri în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla în general slab. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceațã.

Joi, 25 ianuarie
Dimineața și noaptea, vremea va fi rece cu valori la limita gerului, în zona perifericã, iar în restul timpului temperatura aerului va fi mai ridicatã, apropiatã de normal. Maxima va fi de 3…4 grade, iar minima de -9…-7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 26 ianuarie
Temperaturile din timpul zilei vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã, dar dimineața și noaptea vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -8…-6 grade, posibil mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă, 27 ianuarie
Valorile termice diurne se vor menține apropiate de cele normale la aceastã perioadã, dar dimineața și noaptea, vremea va fi, în continuare, rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade, posibil mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 6 = 13

Editorial

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

14 februarie 2018

Avize importante pentru terenul votat de consilierii locali oltenițeni, dar și posibil focar de infecție. Zona este sit arheologic

Laura Suzeanu Lăcomia sau interesele de orice fel distrug echilibrul unor întinderi de pământ ce aparțin orașului, învingând astfel nu doar sentimentele pe care unii poate nici nu le au, dar ajungând să doboare rațiunea și logica, mersul natural al lucrurilor, normalitatea. Politicul devine un fel de ”magne cum lauda” printre formele primitive de viață ale diverșilor trepăduși, unde malformații precum înșelăciunea și decăderea morală, lipsa de bun simț și nelegiuirea își găsesc loc în gazdele primitoare, deschise spre pungășie. Consilierii oltenițeni, mai puțin unul dintre aceștia, au votat de curând vânzarea unui teren de aproape 25 de ha lângă Ecluza Canal Dunăre-Argeș, în zona Portului Oltenița.

Corespondenta la redactie