Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 24-27 ianuarie

Vremea în țară
Miercuri, 24 ianuarie
Vremea va fi rece pentru aceastã datã, în regiunile sudice, estice și parțial cele centrale, local, geroasã în primele ore ale intervalului și noaptea. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 și 5 grade, iar minimele între -13 și -3 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil cu înnorãri – trecãtoare în nordul și centrul țãrii, precum și la munte și persistente în sud-vest și în sud, respectiv în Oltenia și în Muntenia – în cursul zilei, când, cu totul izolat, cel mai probabil în zona Carpaților Meridionali și a Subcarpaților Getici, vor mai fi posibile ninsori slabe (fulguieli). Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri pe crestele montane înalte. În zonele joase de relief, cu precãdere în cele din interiorul arcului carpatic, pe arii restrânse, va fi ceațã, mai ales dimineața și noaptea.

Joi, 25 ianuarie
Vremea se va încãlzi în majoritatea regiunilor, dar dimineața și noaptea, va fi ger, însã pe arii restrânse, mai ales în depresiuni și în sudul țãrii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 9 grade, iar cele minime se vor încadra între -12 și -2 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, dar și mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Local, în zonele joase de relief, îndeosebi în orele dimineților, va fi ceațã.

Vineri, 26 ianuarie
Temperaturile, din timpul zilei, vor continua sã creascã în vestul, nord-vestul și centrul țãrii și în zonele de munte, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, pe arii restrânse geroasã în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori în zona de deal din Banat și Crișana, iar cele minime vor avea valori de la -17…-15 grade în depresiunile Carpaților Orientali, pânã la 1…3 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în extremitatea de sud-est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceațã.

Sâmbătă, 27 ianuarie
Valorile termice diurne vor fi mai ridicate decât în mod obișnuit la aceastã datã în vestul, nord-vestul și centrul țãrii, la deal și de munte, iar în rest apropiate de cele normale, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, izolat geroasã în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 10 grade, iar minimele se vor încadra între -13…-12 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 1…2 grade în Dealurile de Vest și pe litoral. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sud-estul țãrii și în extremitatea de est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab pânã la moderat. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceațã.

Vremea în Oltenița
Miercuri, 24 ianuarie
Vremea va fi mai rece decât în mod obișnuit la aceastã datã, posibil geroasã în zona perifericã, la sfârșitul nopții. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -9…-7 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Cerul va avea înnorãri în prima parte a zilei, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla în general slab. Spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceațã.

Joi, 25 ianuarie
Dimineața și noaptea, vremea va fi rece cu valori la limita gerului, în zona perifericã, iar în restul timpului temperatura aerului va fi mai ridicatã, apropiatã de normal. Maxima va fi de 3…4 grade, iar minima de -9…-7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Mai ales dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vineri, 26 ianuarie
Temperaturile din timpul zilei vor fi apropiate de cele normale pentru aceastã perioadã, dar dimineața și noaptea vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 3…4 grade, iar cea minimã de -8…-6 grade, posibil mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Sâmbătă, 27 ianuarie
Valorile termice diurne se vor menține apropiate de cele normale la aceastã perioadã, dar dimineața și noaptea, vremea va fi, în continuare, rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimã va fi de -5…-4 grade, posibil mai scãzutã în zona preorãșeneascã. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 − = 21

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie