Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 26-29 mai 2017

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi în general instabilã. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și local vor fi averse, ce mai pot fi însoțite izolat de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în Oltenia, Muntenia, Transilvania, Moldova, precum și în zonele de munte. Cantitãțile de apã vor depãși pe arii restrânse 15…20 l/mp. În restul țãrii cerul va fi temporar noros, iar ploile se vor semnala izolat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8 și 14 grade. Pe arii restrânse, îndeosebi în sud-estul țãrii vor fi condiții de ceațã.

Vineri 26 mai
În sudul, centrul și estul țãrii vremea va fi rãcoroasã și în general instabilã, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii relativ extinse ploi, mai ales averse, însoțite local de descãrcãri electrice. Se vor cumula pe arii restrânse cantitãți de apã de 15…20 l/mp, iar în special în zona Carpaților Meridionali și Carpaților de Curburã, izolat peste 35 l/mp. Vor mai fi condiții de grindinã. În restul teritoriului, valorile termice vor fi apropiate de cele normale ale datei, cerul va fi variabil, cu unele înnorãri, îndeosebi dupã-amiaza, iar ploile se vor semnala izolat. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri de scurtã duratã doar în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24 de grade în Câmpia de Vest, iar cele minime între 7 și 14 grade.

Sâmbătă 27 mai
În sudul, centrul și estul țãrii, precum și în zona montanã vremea va fi în continuare în general instabilã și rãcoroasã. Mai ales pe timpul zilei vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Cantitãțile de apã vor depãși izolat 20 l/mp și se mențin condițiile de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadã a lunii mai. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 25 de grade, iar cele minime între 6 și 14 grade, ușor mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceațã.

Duminică 28 mai
Vremea va deveni în general frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, însã în special dupã-amiaza și în primele ore ale serii vor fi înnorãri temporare în sud-vest și în extremitatea de sud a țãrii, precum și la munte, dar numai izolat se vor semnala ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat, trecãtor cu unele intensificãri ziua, în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime, în general, între 4 și 14 grade. Dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceațã.

Luni 29 mai
Vremea va fi predominant frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil la senin, dar cu înnorãri temporare dupã-amiaza, în zona de munte, unde izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 28 de grade, iar cele minime între 7 și 16 grade, cu valori ușor mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. În zonele joase, dimineața și noaptea, izolat vor fi condiții de ceațã
.

Vremea în Oltenița
La noapte

Cerul va avea înnorãri și mai ales în prima parte a nopții vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 12…13 grade.

Vineri 26 mai
Vremea va fi rãcoroasã și în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate, vor fi averse și posibil descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minimã va fi de 12…13 grade.

Sâmbătă 27 mai
Vremea va fi în general instabilã și rãcoroasã. În cursul zilei cerul va avea înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, trecãtor descãrcãri electrice și unele intensificãri ale vântului. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 11 grade.

Duminică 28 mai
Vremea va deveni în general frumoasã și se va încãlzi fațã de zilele anterioare. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 23…24 de grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade, ușor mai coborâtã în zona preorãșeneascã.

Luni 29 mai
Vremea se va menține frumoasã și va continua sã se încãlzeascã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 26…27 de grade, iar cea minimã de 10…11 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + 3 =

Editorial
  • Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Haosul dictaturii sărăntocilor și baricada rezistenței

    Laura Suzeanu S-au jucat cu focul. Pentru un ordin. Ordin care a ascuns foarte posibil multe promisiuni, de viitor. Dar de fapt obediența specifică lipsei de orizont, cel mai sigur pentru salariul primit, cel din banii statului. Care Stat cine este? Cine este, domnilor jandarmi, aduși, cărați, intoxicați cu minciună, …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie