Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 27-29 octombrie 2014

Vremea în țară

Luni, 27 octombrie

Deși valorile termice vor crește ușor, vremea va fi în continuare rece, chiar deosebit de rece în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în sudul țãrii. Vor fi precipitații slabe, mai ales Apus de toamnasub formã de ploaie și lapovițã, local în Dobrogea și pe arii restrânse în Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade, iar cele minime între -15 grade în estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar ziua și în Dobrogea. Dimineața și noaptea, în zonele joase, pe arii restrânse, se va semnala ceațã posibil asociatã cu depunere de chiciurã.

Marți, 28 octombrie

Vremea rãmâne rece în cea mai mare parte a țãrii, chiar deosebit de rece pentru aceastã datã în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 15 grade, iar cele minime între -11 grade în estul Transilvaniei și 6 grade pe litoral. Cerul va fi variabil, mai mult noros în sud unde pe arii restrânse vor fi mai ales ploi și burnițe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral și în zona montanã înaltã. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceațã, posibil asociatã cu depunere de chiciurã.

Miercuri, 29 octombrie

Vremea va fi în continuare rece în mare parte din țarã, chiar deosebit de rece pentru aceastã datã în regiunile extracarpatice și în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în sud și est, unde pe arii restrânse vor fi burnițe sau ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, iar cele minime între -4 grade în estul Transilvaniei și 7 grade pe litoral. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va semnala ceațã.

Vremea în Oltenița

Luni, 27 octombrie

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru aceastã perioadã. Cerul va fi temporar noros, dar Peisaje-de-toamna-condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 6…7 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Marți, 28 octombrie

Vremea rãmâne rece pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și trecãtor vor fi condiții de ploaie sau burnițã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de 0…2 grade.

Miercuri, 29 octombrie

Vremea va fi în continuare mai rece decât în mod normal pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și vor fi condiții de burnițã sau ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 9 grade, iar cea minimã de 3…4 grade. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceațã.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

58 − 55 =

Editorial

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

31 iulie 2017

“Bran-a museum without walls!”:Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Erasmus+

Proiectul “Bran-a museum without walls!”: Schimb de tineri finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus+ și inițiat de Asociația “I.

 • 3
 • 3.395
 • 508
 • 5.007
 • 727
 • 39.807
 • 190.684
 • 1.964.442
 • 4.157.506
 • 842.985
 • 14
 • Pastila de gramatică

  Pastila de gramatică

  Cele mai întâlnite greșeli gramaticale 1. „Decât” sau „Doar” Adverbele …
Corespondenta la redactie