Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 29 Iulie 2014: Olteniţa înnorări temporare

Marți, 29 iulie 2014, în special în jumătatea de sud-vest a țării vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse față de intervalul anterior. vreme frumoasaAstfel, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și local se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și cantități însemnate de apă. În restul teritoriului cerul va fi variabil și fenomene caracteristice instabilității atmosferice vor apărea cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade Celsius, iar cele minime se vor încadra, în general, între 14 și 22 de grade.

În Olteniţa, cerul va prezenta înnorări temporare, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în partea a doua a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

Pe Litoral va fi cer senin, vânt de 5 m/s (dinspre est), iar maxima zilei va atinge 30° Celsius în aer și 25 de grade în apă.

Prognoza meteo 29 Iulie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

97 − 94 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie