Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 4-8 iunie

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil, cu înnorãri și pe arii restrânse averse slabe, în primele ore în sud-vestul țãrii, iar în a doua parte a nopții în nord-vest. Vor mai fi posibile descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 10 și 18 grade.

Luni 5 iunie
Vremea se va menține caldã, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21…22 de grade pe litoral și 30 de grade în regiunile sudice și estice. În vestul, centrul și nordul țãrii, precum și în zona montanã, instabilitatea atmosfericã se va manifesta, în special în a doua parte a zilei, prin înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Vor fi condiții de grindinã, iar izolat, cu precãdere la munte, cantitãțile de apã pot depãși 15…20 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe, de scurtã duratã, vor fi posibile doar izolat. Temperaturile minime se vor încadra între 9 și 19 grade.

Marți 6 iunie
Vremea va fi caldã, cãlduroasã dupã-amiaza în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în sudul litoralului și 32 de grade în vestul țãrii. În vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, precum și la munte, instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat și, mai ales dupã-amiaza și noaptea, vor fi averse, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului și izolat grindinã. În sud și est, va predomina o vreme frumoasã și doar în Oltenia și în nordul Moldovei, pe arii restrânse, vor fi manifestãri specifice instabilitãții atmosferice. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade.

Miercuri 7 iunie
Vremea va fi în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, ce vor avea și caracter torențial, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în prima parte a zilei în regiunile vestice, nordice și centrale, apoi, treptat, și în restul teritoriului. Izolat va cãdea grindinã. Valorile termice vor fi în scãdere și se vor apropia de cele normale pentru aceastã datã, exceptând estul și sudul țãrii, unde local vremea se va menține cãlduroasã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în est și sud-est, iar cele minime se vor situa între 12 și 20 de grade.

Joi 8 iunie
Vremea va fi în general instabilã în estul, sudul și centrul țãrii, unde vor fi înnorãri temporar accentuate și se vor semnala averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se pot semnala cu totul izolat, mai ales dupã-amiaza. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-vest, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 13…14 grade.

Luni 5 iunie
Vremea va fi frumoasã și caldã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 28…29 de grade, iar cea minimã de 13…14 grade.

Marți 6 iunie
Vremea va fi frumoasã și caldã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 29…30 de grade, iar cea minimã de 13…15 grade.

Miercuri 7 iunie
Pe parcursul zilei, vremea va fi frumoasã și cãlduroasã, iar temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Spre searã, cerul se va înnora, iar noaptea vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura minimã va fi de 17…19 grade.

Joi 8 iunie
Vremea va fi instabilã. Cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate și vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã, în scãdere fațã de ziua precedentã, va fi de 25…27 de grade, iar cea minimã va fi de 14…16 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

74 − = 70

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie