Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Prognoza meteo 8-12 ianuarie 2018

Vremea în țară
La noapte
Vremea va fi, în general, închisã în regiunile extracarpatice unde, pe spații restrânse, cu precãdere în Moldova, vor fi ploi slabe sau burnițã, iar în zona Carpaților Orientali și fulguieli. În restul teritoriului cerul va fi variabil cu înnorãri trecãtoare. Temperaturile minime se vor situa între -3 și 7 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane și în sudul Banatului. Local, va fi ceațã.

Marți 9 ianuarie
Temperatura aerului va fi în scãdere, în toate regiunile, pânã la valori, în mare parte din țarã, dar mai ales în vest, nord-vest și centru, peste cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorãri temporare, cu precãdere în sudul și în estul teritoriului. Pe spații restrânse din Oltenia și Muntenia și izolat în Moldova, Dobrogea, posibil și în sudul Banatului, vor fi ploi slabe și burnițã. În Carpații Meridionali și în jumãtatea sudicã a Carpaților Orientali, vor fi condiții de lapovițã și fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în Câmpia de Vest, zona Carpaților Occidentali și pe crestele montane, din rest. Maximele se vor încadra între 1 și 13 grade, iar minimele între -6 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, izolat vor fi condiții de ceațã.

Miercuri 10 ianuarie
Vremea se va menține mai caldã decât în mod obișnuit, în vestul, nord-vestul și centrul țãrii, dar și în extremitatea de sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 12 grade, iar cele minime între -2 și 7 grade, ușor mai scãzute în estul Transilvaniei. Cerul va fi mai mult noros. Vor fi ploi slabe și burnițã, local, în sud și în est și pe arii restrânse în centru. În zonele de munte, iar trecãtor, în special în partea a doua a intervalului și în cele de deal, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane înalte, dar temporar și la cote mai reduse, și în sud și est. Mai ales dimineațã, în zonele joase din vestul teritoriului, vor fi condiții de ceațã.

Joi 11 ianuarie
Vremea va fi închisã în sudul și în estul țãrii, unde local vor cãdea precipitații, slabe. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi trecãtoare, iar precipitațiile cu totul izolate. Acestea vor fi predominant sub formã de ploaie, iar la munte și pe arii restrânse în zonele deluroase, ninsori și lapovițã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri temporare în regiunile sudice și în zona montanã înaltã. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent, cu maxime cuprinse între 3 și 12 grade și minime între -3 și 6 grade.

Vineri 12 ianuarie
Vremea se va rãci ușor, iar cerul va fi mai mult noros. În regiunile sudice și doar izolat în restul teritoriului, temporar vor cãdea precipitații slabe, sub formã de ploaie, lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificãri în sud și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 8 grade, iar cele minime între -7 și 3 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaților Orientali.

Vremea în Oltenița
La noapte
Cerul va fi mai mult noros. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 3…4 grade. Îndeosebi în prima parte a nopții, vor fi condiții de ceațã.

Marți 9 ianuarie
Vremea va fi predominant închisã cu valori termice mai scãzute decât cele din intervalul precedent. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar minima va fi de -1…0 grade. Vor fi condiții de ceațã, iar trecãtor, posibil și burnițã. Vântul va sufla, în general, moderat.

Miercuri 10 ianuarie
Cerul va fi mai mult acoperit și temporar, îndeosebi în a doua parte a zilei și noaptea, va ploua slab sau va burnița. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de 3…4 grade.

Joi 11 ianuarie
Vremea se va menține închisã și trecãtor va ploua, slab. Vântul va sufla, în general, moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de 3…4 grade.

Vineri 12 ianuarie
Vremea se va rãci și va fi, în continuare, închisã. Vor cãdea precipitații – predominant sub formã de ploaie, în cursul zilei și mixte, noaptea. Vântul va prezenta intensificãri temporare. Temperatura maximã va fi de 4…5 grade, iar cea minimã se va situa în jurul a 0 grade.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

31 − 30 =

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

Corespondenta la redactie