Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Program de vară destinat exclusiv studenților prin Agenția Regională Sud Muntenia

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia (ADR Sud Muntenia) a reluat programul destinat exclusiv studenților, care doresc să-și petreacă vacanța de vară într-un mod activ, într-un mediu de lucru performant, alături de Agenție, prin familiarizarea cu programele finanțate de Uniunea Europeană. În urma procesului de selecție și recrutare, luni, 10 iulie a.c., cinci studenți au încheiat contracte de muncă pe perioadă determinată.

Despre programul destinat exclusiv studenților, direcorul ADR Sud Muntenia, dr ing. Liviu Mușat, a declarat următoarele: „În vara aceasta, porţile Agenţiei noastre se deschid iar pentru studenţii din regiunea de dezvoltare Sud Muntenia. În plus, oferim posibilitatea încheierii unor contracte de muncă full time la terminarea studiilor, iar acest lucru poate constitui un aport la efortul de a păstra în regiune persoane calificate. De fiecare dată când am făcut-o, a fost benefic pentru organizaţia noastră (patru foşti studenţi fiindu-ne azi colegi, unii chiar cu poziţii importante) şi, sperăm, pentru toţi tinerii participanţi!”.
Tinerii vor lucra pe bază de contract individual de muncă, pe durată determinată, urmând a câștiga o experiență profesională importantă într-una dintre cele mai moderne instituţii din regiunea Sud Muntenia. Aceştia se vor bucura de toate drepturile salariale ale unui angajat al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

Reamintim că ADR Sud Muntenia organizează selecţii pentru angajarea studenţilor pe perioada vacanţei de vară încă din anul 2008. Acest program, destinat studenţilor, a ajuns deja la al șaptelea an de desfăşurare, prin această iniţiativă, ADR Sud Muntenia dorind să ofere avantajul familiarizării studenţilor cu programele finanţate de Uniunea Europeană şi cu un mediu de lucru performant. De asemenea, prin acest program, Agenția își propune să contribuie la dezvoltarea profesională ulterioară a studenţilor. În plus, reamintim că angajarea pe perioada vacanței de vară oferă tinerilor oportunitatea încheierii unor contracte de muncă pe durată nedeterminată la terminarea studiilor superioare.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este, potrivit Legii nr. 315/ 2004, privind dezvoltarea regională în România, organismul neguvernamental, non-profit, de utilitate publică, cu personalitate juridică, care funcționează în domeniul dezvoltării regionale, fiind coordonată de Consiliul pentru Dezvoltare Regională, conducându-se după principiul autogestiunii economico-financiare. ADR este Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 în regiunea Sud Muntenia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

− 1 = 6

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

2 februarie 2019

Abuz de putere sau atac de stânga? Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari suspendate din ALDE Oltenița

Consilierele Cristiana Drăgan și Valentina Vasilari au primit lovituri de stânga. Nu este vorba de un film cu pugiliști în ring, ar fi fost fair play, ci de un film rupt din realitatea actuală: mutări de interese și jocuri de culise.

Corespondenta la redactie