Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 14 iunie, vremea la nivelul întregii ţări devine instabilă

Sâmbătă, 14 iunie 2014, vremea în România va fi uşor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zona de munte şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime, în scădere faţă de ziua precedentă, vor fi cuprinse între 22 de grade în nordul Moldovei şi 30 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 8 şi 18 grade.vremea-se-mentine-instabila

În Olteniţa, cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei, când vor fi condiţii ca, trecător, să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Pe Litoral vremea se schimbă. Cerul va fi variabil şi va ploua. Maxime termice de 23 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 6 = 9

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie