Adevarul te eliberează de robie-site susținut și de românii de pretutindeni

Sâmbătă 21 iunie vreme răcoroasă şi averse de ploaie

Sâmbătă, 21 iunie, vom avea parte de o vreme răcoroasă, cu instabilitate atmosferică şi înnorări temporar accentuate. Maxime termice de 25 de grade Celsius.

Sâmbătă, 21 iunie 2014, vremea în România va fi răcoroasă, cu maxime termice între 18 şi 25 de grade. Temperaturile minime se vor încadra între 7 şi 17 grade Celsius. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate şi ploi locale la munte, în Transilvania, Muntenia şi Dobrogea şi pe spaţii restrânse în restul teritoriului.

copilas plouatVor fi mai ales averse, însoţite de descărcări electrice, iar izolat cantităţile de apă pot depăşi 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate.

În Olteniţa, vremea va fi răcoroasă şi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate şi vor fi averse, însoţite de descărcări electrice şi posibil de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 20…22 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade.

Pe Litoral, se va semnala cer variabil cu ploaie,vânt de 4 m/s, dinspre V, iar maxima zilei va atinge 22°C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

26 + = 32

Editorial
  • Tot așa?....Tot așa, dar parcă mai rău!

    Tot așa?….Tot așa, dar parcă mai rău!

    Gloria Vita -Ce s-a mai schimbat acolo, că mi-e dor de-acasă? -Mă sperie întrebarea ta. Dar dacă vrei, îți răspund cu altă întrebare. Când ai plecat din oraș și din țară, ai sperat că se va schimba ceva în bine? -Sincer, o fărâmă de speranță tot am avut, deși foarte …...citeste »

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

26 martie 2018

Oltenița, la mâna PSD: După hectare întregi de terenuri înstrăinate, Țone continuă campania de vânzare

Laura Suzeanu Pentru Țone vânzarea a orice se poate în Oltenița, de la terenuri, la spații și imobile sub diverse regimuri, a devenit preocuparea primordială, chiar vitală. După ce în ședința ordinară a Consiliului Local de luna trecută Hotărârea privind vânzarea unui spațiu comercial din Hala Oltenița nu a trecut, perseverent cum îl știm când este vorba de anumite proiecte nevotate în ședințe, primarul Petrică Țone a repus pe ordinea de zi Hotărârea. O fi repetiția mama învățăturii, dar aici depinde și ce se repetă, dar și ce se învață.

  • Pastila de gramatică

    Pastila de gramatică

    Catharsis – originea şi sensul cuvântului Catharsis este un cuvânt de …
Corespondenta la redactie